Vorig bericht

Home

Volgend bericht

's-Graveland: 3-1

Wijdemeren, 29 september 2002. Van de SV 's-Graveland ontvingen wij onderstaand verslag van de wedstrijd die tegen Fortido werd gespeeld....

's-Graveland Fortitudo 3-1

's-Graveland Fortitudo 3-1 (2-1). 10. Rob Fecken 1-0, 14. Rob Fecken 2-0, 31. Edwin Timmer 2-1, 89 .Richard Hardy 3-1. Scheidsrechter: Strooper. Toeschouwers: 225.

De start van 's-Graveland dit seizoen is succesvol. Tegen het eveneens nog ongeslagen bezoekende Fortitudo werd de ingeslagen weg voortgezet. 's-Graveland stond zelfs binnen een kwartier al met 2-0 voor. De eerste echte doelrijpe kans was overigens voor de gasten uit Culemborg. Ten koste van een hoekschop kon 's-Graveland dit gevaar echter voorkomen, maar ook daaruit wist Fortitudo niet te scoren. De eerste cornerbal die de thuisclub even later afdwong werd wel verzilverd. De voorgetrokken bal van Marc Laveber kwam uiteindelijk bij Rob Fecken, die al koppend de Fortitudo-keeper het nakijken gaf (1-0). Het was opnieuw Rob Fecken die vier minuten daarna zijn tweede treffer maakte. Na een prachtige dieptepass passeerde hij de uitgelopen goalie door de bal in de uiterste rechterbeneden- hoek te plaatsen. Hierna werd het ritme helaas door een plotselinge blessure van de scheidsrechter verstoord. Na 5 minuten blessure behandeling kon de arbiter gelukkig het duel geheel afmaken. Na deze storende onderbreking kwam de wedstrijd voor de rust wat meer in evenwicht en Fortitudo kon aldus terugkomen tot 2-1.

Direct na de rust werd het zelfs het bijna gelijk, maar de ingeschoten bal uit een corner belandde op de doellat. In het verdere verloop van de tweede helft was het toch 's-Graveland dat meer en meer het initiatief nam. De door Witbaard ingebrachte wissels, Dennis Nieuwenhuis en Richard Hardy, brachten daarbij nieuw elan in de aanval. Vooral de come-back van Nieuwenhuis, na ruim een jaar blessureleed was alleszins succesvol. Op links brak hij direct diverse keren door, maar zijn voorzetten hadden helaas nog geen direct resultaat . Vlak voor tijd kreeg hij toch zijn verdiende beloning. Het was Richard Hardy die een van zijn acties kon afronden (3-1). Door deze zege behoudt 's-Graveland derhalve haar nog ongeslagen status.