Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Neef stemde tegen

Wijdemeren, 30 mei 2002. Waakzame lezers van de Wijdemeerse Webkrant weten dat zij nog een antwoord te goed hebben van ons.

De krant maakte uit de berichtgeving van de gemeente en in de Gooi- en Eemlander op dat Co de Kloet (DB) tegen had gestemd toen in het college het voorstel werd besproken om de 's-Gravelanders de toegezegd 45 euro van de OZB niet terug te geven. Omdat er nergens te vinden was dat Wim Neef (CDA) ook tegen had gestemd, gold het adagium, wie zwijgt stemt toe. Hij zou dus wel voor gestemd hebben.

Cor Koster, de voorzitter van het CDA Wijdemeren, schreef ons echter dat Wim Neef wel degelijk ook tegen gestemd had. Wij sloegen de officiële besluitenlijst van het college van B&W er nog maar even op na. Niets te vinden. Co wel, maar Wim niet.

Wij riepen het college dan ook op om aan deze klemmende onzekerheid een einde te maken.

Vanavond, na de raad konden wij het vragen. "Meneer Neef, heeft u ook tegen de niet-teruggave van OZB aan 's-Gravelanders gestemd?" "Ja" : was het antwoord, daarin bijgevallen door Co de Kloet van Dorpsbelangen.

Wij weten het nu dus. De besluitenlijst van de gemeente klopte niet, Wim Neef stemde ook tegen, maar vergat daarvan aantekening te laten maken.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...