Vorig bericht

Home

Volgend bericht


College op de bus

Wijdemeren, 26 mei 2002. De Gooi meldde gisteren dat de buurtbus waarschijnlijk per 1 september komt. De bus gaat Nederhorst den Berg verbinden met Ankeveen en 's-Graveland.

De provincie zal geld beschikbaar stellen voor het initiatief van Nelleke Schenkkan, raadslid voor GroenLinks in Wijdemeren. Er wordt een vereniging opgericht en de bus zal bestuurd worden door 35 vrijwilligers.

Nelleke Schenkkan heeft al 15 vrijwilligers. Ook de wethouders zullen de bus gaan besturen. Binnenkort zal Nelleke ook de nieuwe burgemeester, Don Bijl, benaderen voor een plek als chauffeur in de verenigingsbuurtbus.

Op woensdagavond 26 juni wordt er in het gemeentehuis van 's-Graveland een informatieavond gehouden. Nelleke Schenkkan en wethouder Wim Neef hopen dan het benodigde aantal vrijwilligers vol te kunnen maken.

De bus zal rijden van Noorderlicht via de Herenweg in Ankeveen langs het bedrijventerrein Nieuw Walden naar het busstation in Nederhorst den Berg. Op de terugweg doet de bus ook het Stichts Eind in Ankeveen aan om dan via de Kwakel en de Kerklaan weer bij Noorderlicht te eindigen.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: Plassennet Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...