Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Nieuwe pont

's-Graveland, 22 mei  2002. Van de Vereniging Natuurmonumenten kregen wij bericht dat het voetgangerspontje over de 's-Gravelandsevaart morgen in gebruik wordt genomen. Het pontje beidt aansluiting op het nieuwe wandelpad door de weilanden achter de Herenweg naar Ankeveen.

Graag nodigt de Vereniging Natuurmonumenten u uit voor de in gebruik name van het pontje over de 's-Gravelandse Vaart en het Verlengde Bergse Pad op donderdagmiddag 23 mei om 15.00 uur.

Met een wandeling over het Verlengde Bergse Pad en een openingshandeling aan de 's-Gravelandse Vaart willen wij samen met u deze unieke verbinding tussen het laagveen van de Vechtplassen en het zand van het Gooi in gebruik nemen. De opening zal verricht worden door mevrouw M.E.van Agten. Zij woont al jaren aan de ’s-Gravelandse Vaart en heeft een sterke binding met de buitenplaats Boekesteyn. Na de opening om ongeveer 16.30 uur is er een feestelijke afsluiting in de Hooiberg achter het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

We hopen u te verwelkomen om 15.00 uur op het parkeerterrein van Boekesteyn bij het Bezoekerscentrum, Noordereinde 54 b te 's-Graveland, vanwaar we vertrekken naar het Verlengde Bergse Pad.

Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's:  Bron: Natuurmonumenten
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...