Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Wijdemeren websites

Wijdemeren, 4 juli 2002. Vandaag vond de redactie de website in aanbouw van Drukkerij Dunnebier BV en Drukkerij Ten Herkel, de uitgevers van De Wie Wat Waar ('s-Graveland), De Brug (Nederhorst den Berg) en De Nieuwsster (Loosdrecht). De homepage heeft de titel "De regio portal voor Wijdemeren en omgeving."

Er staat een aankondiging op de website dat er binnenkort gemeentenieuws te vinden zal zijn, alsmede de artikelen uit de edities van de drie bladen.

Wij wensen de collega's veel succes bij de nieuwsvoorziening van de parel van de Gooi- en Vechtstreek. Hoe meer nieuws, hoe beter.


De website van de Gooi- en Eemlander heeft een gedaanteverandering ondergaan. Er staan nu een aantal rubrieken op (sport, cultuur, weg en wiel en een handig archief). De directe verwijzing naar Wijdemeren konden wij vandaag echter niet vinden. In het verelden was dat regionaal > wijdemeren. Nu staat er Hilversum, 't Gooi, Eemland, Vecht en Meren en Almere.

Wij gokten op Vecht en Meren. Fout! Loenen kwam uit de bus. Geen Wijdemeren te bekennen. Of het een verbetering is zal nog moeten blijken. Wel trad er in het verleden met onze nieuwste browser altijd een rare fout op die de browser bevroor. Die fout is nu weg. Wat dat betreft een verbetering.


Overigens vonden wij een andere site die opmerkelijk is. Hij heet www.gemeente-wijdemeren.nl. Je zou verwachten dat klikken op die link iets uit Wijdemeren zou laten zien. Niets is minder waar.

De domeinnaam verwijst naar www.gemeenteplaats.nl, een site die nationaal nieuws biedt, links naar het weer, de ANWB en, curieus genoeg, "de live webcam van het meidenhuis in Wijdemeren", resp. "de live webcam van het meidenhuis in Gemeenteplaats". De ingevulde naam van de gemeente waar het meidenhuis staat hangt af van de domeinnaam die ingetikt wordt om op dezelfde page te komen. Het meidenhuis blijkt een "volwassenen" site te zijn met toegang voor boven de achttien jaar.

Weliswaar werd in de afgelopen raadsvergadering het prostitutiebeleid in Wijdemeren zonder discussie gewijzigd, die webcam kan overal ter wereld staan, maar voor 99,99% zeker niet in "het meidenhuis in Wijdemeren".


Reacties

Het Wijdemeerse weer: regen met bakken uit de hemel, matige wind, 16 graden. Herfst!
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...