Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Postkantoor: Actie?

Nederhorst den Berg, 21 augustus 2002. Het postkantoor in Nederhorst den Berg gaat over drie weken, op 17 september, dicht. De reacties beginnen los te komen, nadat de Bergers waarschijnlijk enige dagen verdoofd waren door het slechte nieuws.

Op de reactlielijn ontvingen wij een ingezonden reactie van T. van Elst die wij hieronder opnemen, omdat er wel meer Bergers zullen zijn die er zo over denken..

Schandelijk, die plotselinge sluiting van het postkantoor in NdB!

NdB telt meer dan 600 bedrijven, die een veel uitgebreidere service behoeven dan in de rij gaan staan bij het tabaks- en cosmetica balie bij AH voor een postzegel.

Wat te denken van postbussen, rembours, aangetekende en 24 uurszendingen? Nog maar te zwijgen van alle "gewone" Bergers die hierdoor zwaar gedupeerd worden.

Moeten bejaarde Bergers nu maar naar Weesp fietsen? Ik roep hierbij dan ook iedereen op uw eventuele postgirorekening met vermelding van reden op te zeggen en over te stappen naar een bank met een kantoor, dan wel een met minimaal een een pinautomaat in NdB. Uw adhesiebetuigingen kunt u sturen naar thvisual@knoware.nl en ik zal ervoor zorgen dat uw protesten op de juiste plek(ken) terechtkomen.

T. van Elst


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...