Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Dauwtrappen terug

Kortenhoef, 23 april 2002. In de Wie Wat Waar van vandaag roept Esther Hartenberg in het hoofdartikel iedereen op om Hemelvaartsdag, 9 mei aanstaande, te komen dauwtrappen. De route is rond de tien kilometer lang.

Dauwtrappen in Kortenhoef kent een lange traditie, die begon in 1968. In 1998 gaf de organisatie het op. Er waren geen vrijwilligers meer te vinden. De Stichting BLOK heeft zich nu over het evenement ontfermd. Yvonne van den Brand, de voorzitter van de Stichting hoopt dat er weer veel mensen mee zullen doen.

De start is tussen 5.00 en 7.00 uur vanaf de Oude School Het Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef. Vanwege de beperkte parkeerruimte kunt u het beste met de fiets komen. Neem een fototoestel en/of verrekijker mee om in de Kortenhoefsepolder te kijken en te kieken. U komt in gebieden die normaal voor het publiek zijn afgesloten door Natuurmonumenten. En het allerbelangrijkste, neem waterdicht schoeisel mee, want het kan behoorlijk modderig en drassig zijn.

Als u informatie, suggesties of iets anders over het evenement kwijt wilt, dan kunt u emailen naar ethartenberg@hotmail.com. U kunt ook bellen naar Yvonne van den Brand 035 6563513.

...

Als u na het dauwtrappen nog niet genoeg gelopen heeft, dan kunt u er 's middags nog een halve marathon (of iets minder) tegenaan gooien bij de Driedorpenloop.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...