... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Wandelen met DBL

Wijdemeren, 11 oktober 2001. Het is duidelijk, de verkiezingen zijn in aantocht en dus zullen de inwoners van onze gemeente de komende tijd verschillende activiteiten van de verschillende partijen kunnen verwachten. Kondigde eerder de VVD al aan dat Hans Dijkstal binnenkort een bezoek brengt aan de Dobber, vandaag ontvingen wij het onderstaande persbericht van Dorpsbelangen Loosdrecht.

Persbericht

Dorpsbelangen Loosdrecht nodigt u uit!

Nee, niet voor een politiek café. Ook hebben wij geen landelijk bekend politicus naar ons dorp gehaald. Nee, Dorpsbelangen Loosdrecht is anders. Bij ons geen microfoon of saxofoon. Wel rubberlaarzen en een zaklantaarn. Wìj nodigen u uit voor een wandeling in één van de mooiste natuurgebieden van ons dorp: de Ster.

Dinsdagavond 16 en dinsdagavond 23 oktober om 18.15 uur vertrekken wij met als gids ons bestuurslid, de heer Adriaan Doets. De heer Doets is een bevlogen Loosdrechter en naast groot kenner van dit gebied, een geboren verteller. Het belooft dus een bijzondere tocht te worden. De Ster wordt bewoond door een aantal beschermde diersoorten, waaronder een dassenkolonie. Omdat Dorpsbelangen Loosdrecht oog heeft voor de belangen van mens èn dier willen wij het aantal deelnemers aan deze wandelingen beperkt houden.

Aanmeldingen bij Elly Bamber, tel. 582 6166. Vertrekplaats: Nieuw Loosdrechtsedijk 42. Duur wandeling: ca. 2 uur.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...