... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Stickers op de stoelen

Wijdemeren, 17 november 2001. De Gooi beschrijft vandaag de komende verhuizingen van het ambtelijk apparaat in Wijdemeren. Omdat de afdelingen van de drie huidige gemeenten worden samengevoegd, moeten veel ambtenaren verhuizen naar een ander gemeentehuis.

Bouw- en Woningtoezicht komt bijvoorbeeld in Loosdrecht. De medewerkers die zich bezighouden met verkeer zullen allen naar Nederhorst den Berg verhuizen.

Het college met de bijbehorende medewerkers bestuursondersteuning zullen in 's-Graveland aan het Noordereinde te vinden zijn.

Om de verhuizing soepel te laten verlopen zijn op alle meubelen stickers geplakt die aangeven waarheen het betreffende meubelstuk tussen Kerst en Nieuwjaar verhuisd moet worden. In totaal gaat het om 140 medewerkers die een nieuwe plek moeten vinden. Nog niet iedereen weet al waar hij na 1 januari zal komen, wat onzekerheid geeft.

Omdat zowel Loosdrecht als 's-Graveland veel vacatures hadden zullen die ook in Wijdemeren alsnog ingevuld moeten worden.

Voor paspoorten, rijbewijzen, etc. blijft het adres overigens gewoon het "eigen" gemeentehuis van de drie gemeenten. Voor meer ingewikkelde vragen moet de burger eerst even navragen waar hij moet zijn.

Direct op 2 januari gelden nog de huidige "eigen" tarieven en leges van de drie gemeenten, maar na een dag of tien zal ook dat tot het verleden behoren.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...