Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Lijst VVD Wijdemeren

Wijdemeren, 12 juli 2001. De lijst waarmee de VVD Wijdemeren de verkiezingen in zal gaan is bekend. Hieronder kunt u de tekst van het persbericht lezen dat de partij ons zond.

Houdt u ook de nieuwe website van de VVD Wijdemeren in de gaten. U vindt hem op www.vvdwijdemeren.nl. Nu is hij nog vrijwel leeg, maar naarmate de verkiezingskoorts stijgt zal er zeker meer te vinden zijn.


Els van Hall lijsttrekker voor VVD Wijdemeren

De VVD afdeling Wijdemeren is verheugd bekend te maken hoe de VVD lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen er uit gaat zien. Bovenaan staan:

1 Els van Hall (Kortenhoef)
2 Gerrit van den Broek (Ankeveen)
3 Wim Lorjé (Nederhorst den Berg)
4 Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn (Loosdrecht)
5 Carla Folkers (Kortenhoef)
6 Tjitske van Emden (Nederhorst den Berg)

De meeste van hen hebben reeds raadservaring opgedaan in de huidige raadsperiode of in een vorige raadsperiode. Wim Lorjé en Ernst Kasteleijn zijn wat dat betreft nieuw. Nu al is gebleken dat er een hechte samenwerking is ontstaan in de nieuwe ploeg waarvan we een transparant en rechtvaardig beleid mogen verwachten.

Bij het samenstellen van de lijst is er naar gestreefd om kandidaten uit alle kernen van de nieuwe gemeente Wijdemeren te krijgen.

Het verkiezingsprogramma is gereed en zal binnenkort gepubliceerd worden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de VVD Wijdemeren, Jacob van der Meulen te Loosdrecht, tel. 035 - 5823226.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...