... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Dorpsbelang

18 januari 2001. Onder de kop "Dorpsbelang breidt uit" vanavond op de voorpagina van de Gooi een artikel van Joost Reijnders. De koppenmaker bedoelde Dorpsbelangen, de partij van Co de Kloet.

In het artikel staat de berekening die Co de Kloet maakt. Als Dorpsbelangen 's-Graveland alleen de verkiezingen in gaat haalt de partij misschien één of twee zetels en wordt zij in de marge gedrongen.


Co de Kloet

 

Daarom heeft de Kloet gisterenavond in Loosdrecht met een werkgroep de eerste stap gezet om Dorpsbalangen Loosdrecht op te richten. Vanavond gaat hij hetzelfde doen in Nederhorst den Berg. De drie partijen komen met een kandidatenlijst waaruit tenslotte een overkoepelende lijst van Dorpsbelangen Wijdemeren samengesteld zal worden.

In Loosdrecht is Tineke Fransen, oud-bestuurslid van de VVD, haar partij ontrouw geworden voor de nieuwe lokale partij. Zij wil de verloedering van Oud Loosdrecht te lijf gaan. Ze maakt zich zorgen over het Plassenschap onder de provincie Noord-Holland en ze wil wat voor de jeugd doen.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht