... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


AROS Wijdemeren

Wijdemeren, 10 februari 2001. In de Gooi- en Eemlander van vandaag staat te lezen dat er waarschijnlijk nog deze maand een Stichting AROS Wijdemeren zal worden opgericht als uitbreiding van de huidige AROS (Algemene Radio Omroep 's-Graveland).

De voorzitter van de nieuwe Stichting wordt Jan Sevenstern, oud raadslid voor D66 in Loosdrecht en muziekkenner. Hij zegt dat in de nieuwe naam zeker AROS zal voorkomen aangevuld met de naam van de nieuwe gemeente. Hij hoopt dat de werknaam "Wijdemeren" door de nieuwe raad alsnog in iets gewijzigd zal worden waar Loosdrecht in voorkomt.

De nieuwe Stichting zal vier bestuursleden krijgen. Uit iedere huidige gemeente één en een onafhankelijke voorzitter.

Aanvankelijk wordt er uitgezonden vanuit sporthal de Fuik zoals op dit moment, maar in de toekomst moet er ook in Loosdrecht een studio komen om de mensen gemakkelijker naar de studio te krijgen. Dat zegt Theo Robeer, bestuurslid van radio Loosdrecht (overigens een omroep die nauwelijks uitzendt).

De nieuwe Stichting zoekt naarstig naar medewerkers met kennis van zaken op het gebied van interviews, politiek, kunst of muziek. Zij kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 035 5821190. Het bericht in de krant vermeldt niet of u zich ook via email of een website kunt aanmelden.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...