Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Enserinck pisnijdig

Loosdrecht, 13 februari 2001. De Gooi- en Eemlander heeft vandaag een groot artikel van Nico Postma op de voorpagina van het regiokatern over de afsluiting van de Oud Loosdrechtsedijk onder de kop:

Wethouder pisnijdig na blunders dijk Loosdrecht

Vanochtend zijn de werkzaamheden aan de Oud Loosdrechtsedijk begonnen, maar de informatieborden die langs de route staan kloppen niet. De voorlichting rond het omstreden werk schijnt het effect van een rode lap op een stier te hebben. De wethouder zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat op de borden kwam te staan voor welke huisnummers het werk plaats vond.

"Ik word niet goed van de Grontmij. De borden zijn niet acceptabel en ik word een beetje pissig als de nummers er nog steeds niet op staan." : aldus Enserinck in de raadscommissie gisterenavond.

De discussie over éénrichtingverkeer, dan wel tweerichtingverkeer met stoplichten is nog niet uitgewoed. Louk Welter van de VVD, Albert Ballintijn van D66 en Jan Middag van het CDA willen dat er verkeerslichten komen. Lia Moote van de PvdA is het niet met hen eens. Zij verwijt ze gemakzucht. Aan de bewoners wil ze vragen om het ongemak voor lief te nemen.

Het college besluit vandaag wat het wordt, éénrichtingverkeer of stoplichten. De komende twee weken hoeft het helemaal niets te besluiten, want dan is de dijk in ieder geval dicht vanwege het frezen van de toplaag.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...