Vorig bericht

Home

Volgend bericht


AROS nieuws

Wijdemeren, 23 december 2001. Volgende week zaterdag zal de AROS de jaarlijkse top honderd uitzenden. Er wordt begonnen om 10.00 uur en het einde zal om 19.00 uur zijn. De top honderd is samengesteld uit aanvragen van de donateurs van de AROS. De coördinatie is in handen van Ferry van den Heuvel.

Rien van den Broek, voorzitter van de AROS, vertelde vandaag aan Adrie van Heusden in AROS Actueel dat de naam van de AROS een beetje zal wijzigen. AROS staat nu voor Algemene Radio Omroep S-graveland. Het wordt Algemene Radio Omroep Stichting. Dit omdat de AROS de vleugels uit slaat over heel Wijdemeren. De omroep zal in de ether een roepnaam krijgen die iets als Radio Wijdemeren of Wijdemeren Radio wordt.

Op da AROS was vandaag Yvonne Siemons (DB) te horen. Zij liet zich vrij kritisch uit over het aannemen van het plan voor het nieuwe dorpscentrum in Loosdrecht. Ook is zij bang dat jachthaven Ottenhome aangetast zal worden. Een echt oordeel kan zij echter niet over het plan geven omdat zij, ondanks herhaaldelijk aandringen, het officiële plan nog steeds niet gezien heeft. Zij hield dan ook bij haar uitspraken een slag om de arm.

Op de page van de AROS moest u vandaag de inhoud van AROS Actueel missen omdat deze niet aan ons verstrekt is. Wij zullen de draad volgende week weer proberen op te pakken met medewerking van de AROS.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...