Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Lameirinhas

Kortenhoef, 16 december 2001. Op 6 januari 2002 om 15.30 uur zal de Stichting Kunst aan de Dijk in het Oude Kerkje aan de Dijk haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert organiseren.

Kunst aan de Dijk

Vorig jaar werd dat gegeven door de Portugees Fernando Lameirinhas en zijn kwartet. Omdat het toen een doorslaand succes was is besloten tot een reprise. U zult dus weer in het Kerkje van zijn muziek kunnen genieten. Uiteraard zijn alle Wijdemeerders welkom.


Fernando Lameirinhas

Op de website van Kunst aan de Dijk, waar het hele jaarprogramma is te vinden, staat dit over hem:

Fernando Lameirinhas geniet inmiddels grote bekendheid als de vertolker van eigenzinnige Portugese blues, de kritieken zijn zonder uitzondering lovend: muziek die niemand onberoerd kan laten: een smeltkroes van muzikale culturen die verleidt, verrast en ontroert. Krachtig, puur en ongezoet.

Lameirinhas zette Kortenhoef op stelten tijdens het Nieuwjaarsconcert van 2001 en is vast van plan die bijzondere sfeer dit jaar opnieuw te bewerkstelligen.

Een aanrader dus. U kunt kaarten in de voorverkoop halen bij boekhandel CW'86 op de Meenthof. Voor de toegangsprijzen en andere voorverkoopadressen verwijzen wij naar de website van Kunst aan de Dijk.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...