... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


v. Diepen: positieve reacties

Wijdemeren, 1 december 2001. In de Gooi- en Eemlander vanavond een groot interview van Nico Postma met Otto van Diepen, de waarnemend burgemeester van Wijdemeren gedurende het eerste half jaar van 2002. Hij woont in Huizen en kent Wijdemeren enigszins. Eenmaal zat hij een vergadering voor met alle raadsleden van de drie gemeenten. Een andere gelegenheid was de bemiddeling tijdens de bestuurscrisis in 's-Graveland. Aan die vervelende periode wil hij nu liever geen aandacht meer schenken.

De partijen in Wijdemeren reageren positief op zijn komst. René Voigt (DB) vindt hem "aardig en beminnelijk". Betske van Henten (CDA) heeft alle vertrouwen in hem. "Aimabel en met een natuurlijk gezag." Nelleke Schenkkan (GL) vindt hem een sterk bestuurder die niet op de voorgrond treedt. "In het verleden hebben wij al van zijn standvastigheid kunnen genieten." :zegt zij.

Els van Hall (VVD) noemt hem een correcte bestuurder van de oude stempel. Ook zij is tevreden. Ties Hagen (PvdA) weet het nog niet, maar heeft goede verhalen gehoord en heet hem welkom. Felix Flameling van D66 was niet bereikbaar voor commentaar.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...